Hvad søger du?Vi har mange idéer, men hos TOPdesk er du med til at bestemme, hvordan din karriere skal se ud. Nysgerrig? Vi viser dig gerne rundt!Hvem er TOPdesk?

IT, salg, konsulentarbejde med mere

Er du selvdreven og har du selvtilliden til at udvikle og implementere egne idéer? Vil du være med til at forme dit eget arbejdsmiljø? Og har du interesse for IT-fokuseret salg? TOPdesk er den ideelle mulighed for at bygge en karriere i en dynamisk softwarevirksomhed. TOPdesk er globalt blandt de markedsledende og en af Danmarks mest solgte service management løsninger, og du kan være med til at spille en rolle, ved at hjælpe os med at bevare denne position og endda vækste yderligere.Service management software

Vi har udviklet standardiseret software til brug af IT-, FM- og HR-afdelinger. Deres opgaver kendes også som service management. De forskellige afdelinger kan bruge TOPdesk til at fastlægge opgavefordelingen, samtidig med registrering og behandling af spørgsmål fra kollegaer, interne kunder, borgere, m.fl. Mere end 4.000 organisationer over hele verden anvender vores software – og vores kunder omfatter alt fra (non-)profit organisationer til offentlige instanser og fra konsulentbureauer til multinationale selskaber.

Hvad er vigtigt for os?

Åben og uformel

Vi arbejder i åbne rum med en god atmosfære og flad organisationsstruktur. Du er velkommen til at stille spørgsmål og fremlægge egne idéer. Vores kunder ved også, at vi er parate, til at gøre det ekstra arbejde, hvis det er nødvendigt for at hjælpe dem; vores services er ikke begrænsede til vores software.

Plads til dine idéer

Vi stoler på vores medarbejdere – hvilket giver dig friheden til at tage beslutninger og bidrage til TOPdesks fremtidige udvikling på din måde. Har du en god idé eller har du set noget, som vi kan forbedre? Så har du mulighed for at gøre noget ved det.

Fra initiativ til innovation

En af TOPdesks styrker er vores iværksætterånd. Det kan f.eks. være opbygning af en afdeling i et andet land, videreudvikling af organisationen eller erobring af nye markeder. Vi sigter ud over eksisterende grænser og søger altid innovative løsninger for at kunne hjælpe vores kunder endnu bedre.