Studiejob Brandingkonsulent

Er fleksibilitet og ansvar vigtigt for dig når du vælger studiejob? Er du selvstændig og udadvendt? Så er du måske den kollega, vi har brug for, til at skabe øget brand awareness for TOPdesk Danmark.

Jobbet som Brandingkonsulent
Du bliver en del af et velfungerende ungt team som pt. består af syv studerende, som alle brænder for, på telefon, at brande TOPdesk og afdække udbytterne ved samarbejde. Din primære opgave bliver at kontakte virksomheder telefonisk og med skarpe spørgsmål og positiv dialog skabe interesse for TOPdesks produkter og brand. Du skal ikke sælge - men udelukkende sikre at TOPdesk bliver brandet bedst muligt i de rette målgrupper.

Vores forventninger til dig
Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere i TOPdesk er servicemindede, ansvarlige og fleksible. Det forventer vi selvfølgelig også at du er.

Derudover skal du, som vores Brandingkonsulent:

  • Være god til at kommunikere og kunne lide at tale i telefon
  • Være villig til at lære en masse
  • Have et stort personligt drive og være ihærdig
  • Have høj grad af selvdisciplin, være punktlig og stabil
  • Erfaring med telekommunikation vil være en fordel men ikke et krav

Til gengæld tilbyder vi
Ugentlig arbejdstid på 10-15 timer (gerne mere) fordelt over ugen på kontoret i Ballerup. Et uformelt arbejdsmiljø, med rig mulighed for indflydelse og videreudvikling. Fleksibel ”vagtplan”, hvor du har stor indflydelse på dine arbejdstider. Timerne skal fordeles i tidsrummet 8.30 - 16.00 mandag-fredag.

Timelønnen udgør kr. 135 i timen + attraktiv frokost, diverse konkurrencer og mulighed for bonus.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Sales & Marketing David Truelsen Basse på tlf. 7015 7500 eller pr. mail d.basse@topdesk.dk. Du kan læse mere om ansættelsesprocessen på www.topdesk-karriere.dk.

Send os ansøgning og CV, og fortæl os hvorfor du netop ønsker dette job og hvorfor vi netop skal vælge dig, hurtigst muligt – vi indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om TOPdesk på www.topdesk.dk


Ansøg nu

Udtalelse fra nuværende Brandingkonsulent:

"Fleksibilitet, frihed under ansvar, kollegaskab og sammenhold, er noget helt særligt ved jobbet hos TOPdesk"